Támogatnál minket?

Köszönjük támogatásodat!

Támogatnál minket? Nézz körbe milyen programokkal várjuk a családok tagjait az év során. A gyerekektől – a fiatalokon keresztül – a felnőttekig mindenki megtalálja a magának való csapatot és eseményt a szervezetünknél.

Táboroztatás

 
Több mint 15 éve szervezünk nyári táborokat a 6-13 éves korosztály számára. Nagy-sikerű táborunkba minden évben közel 100 gyermek részvételével és több mint 50 önkéntesünk segítségével fantasztikus élményekkel színesítjük a nyarat.

Családi Napok

 
 Számunkra fontos a családok egysége, ezért évente több családi napot is tartunk. Sportolási, kézműveskedési lehetőségek mellett társasjáték partikat is szervezünk. Emellett közös sütögetéssel és bográcsozással is szoktuk színesíteni programjainkat.

(Házas) Páros Vacsoraestek

 
A család legkisebb egysége a házastársi kapcsolat, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a párok kapcsolatára is. Évente két alkalommal szervezzük meg a vacsorával egybekötött előadásokat, mely során a konfliktuskezelésről, kommunikációról és egyéb fontos és lényeges témákról beszélgetünk. 

Ifjúsági programok

 
Fiatalokra is nagy figyelmet fordítunk, mivel a korosztályuknak fontosak a kapcsolatok és a közösségi programok. Társasjáték partikat, filmesteket, közösségi piknikeket szervezünk számukra.