Támogasd az Alba Sansz Alapítványt!

 

Örömmel várjuk adományaidat amellyekkel az alapítvány céljainak megvalósulását támogatod. 

Támogass PayPal-on keresztül!

Ha rendelkezel PayPal account-al, úgy támogathatsz bennünket közvetlenül PayPal-on keresztül, de lehetőséged van online bankkártyás adományozásra is a PayPal rendszerén belül.

A PayPal internetes fizetési rendszere – közvetlen bankkártyás tranzakció esetén – a MasterCard, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát teszi lehetővé. 

Gyerektábor

Családi tábor

Támogass az okostelefonoddal! 
Egyszerűen, gyorsan, biztonságosan

Néhány egyszerű lépés, amit csak az első adományozásnál kell megtenned: 

 1) Töltsd le a MasterCard Mobile alkalmazást innen! 

2) Regisztrálj! Az alkalmazást és a bankkártyát is szükséges (egyszeri díja bruttó 99 forint). 

Fizetéskor: 

1) Add meg MasterCard Mobile azonosítód vagy a telefonszámod! 

2) Erősítsd meg a tranzakciót a regisztrációkor általad választott mPIN-kódoddal! 

Köszönjük! 

BLAST-HU

Ifjúsági és Gyermektábor

IFI SANSZ KLUB

Rádiósansz

A MasterCard Mobile-ról

Okostelefonokra letölthető alkalmazás, melynek segítségével könnyen, gyorsan és biztonságosan lehet bankkártyával fizetni számos szolgáltatónál és internetes kereskedőnél. A MasterCard Mobile bevezetése új korszakot nyit a mobilfizetés fejlődésében, hiszen ez az első fizetési alkalmazás Magyarországon, ami függetlenül attól, hogy az ügyfél melyik mobiloperátor vagy bank szolgáltatását veszi igénybe, csupán a bankkártya segítségével teszi lehetővé a fizetést, megnyitva ezzel az ilyen típusú alkalmazások használatát több millió MasterCard kártyabirtokos előtt. 

A MasterCard Mobile alkalmazás

Az alkalmazás letöltése és regisztrációja után a bankkártyát is regisztrálni kell a telefonon keresztül, melynek egyszeri díja bruttó 99 forint. Ezután a vásárlónak már nem kell minden egyes fizetéskor megadnia kártyaadatait. Ez nem csupán gyorsabbá és kényelmesebbé teszi a telefonról indított fizetéseket, de sok felhasználó számára megnyugtató is, hiszen a kutatások szerint továbbra is magas azoknak a fogyasztóknak az aránya, akik ódzkodnak kártyaadataik használatától az internetes fizetések alkalmával. A MasterCard Mobile-lal történő fizetéskor tehát sem a kártyaszámot, sem a bankkártya biztonsági CVC vagy PIN kódját nem kell megadni. A kártyabirtokos mobiltelefonszámát, vagy kifejezetten a szolgáltatáshoz biztosított MasterCard Mobile azonosítóját adja meg fizetéskor, és a telefonjára érkező, a tranzakció adatait tartalmazó fizetési kérést egy hat számjegyű, alfanumerikus titkos kód megadásával (mPIN) erősíti meg. Az mPIN olyan állandó kód, amelyet az alkalmazás regisztrációjakor választ magának a felhasználó, és amelyet bármikor megváltoztathat a telefonján keresztül. Az mPIN nem azonos a bankkártya PIN kódjával. 
A MasterCard Mobile alkalmazásba az összes MasterCard bankkártya regisztrálható. A közeljövőben várhatóan a Maestro bankkárttyákkal is lehetséges lesz az alkalmazás használata. A MasterCard Mobile letöltéséhez, valamint a vásárlási műveletek elvégzéséhez természetesen szükséges a telefon internetes kapcsolatát biztosítani.

Támogass adód 1 százalékával!

A civil szervezetek részére felajánlott adód 1%-val támogathatod Alba Sansz Kulturúlis Alapítványt!

Adószámunk: 
18495834-1-07

Javasoljuk, hogy az egyházaknak felajánlható 1%-t is töltsd ki, hogy ne a ‘nagy kalapba’ kerüljön, hanem konkrét egyház-felekezetnek. Mi a Magyar Pünkösdi Egyházat javasoljuk. 

Kedvezmények az Alba Sansz Alapátványnál!

Hogy még jobban érezd magad körünkben, az alábbi kedvezményeket biztosítjuk számodra: 

Euro Discount Club tagok vagyunk!
Benefit kártyaelfogadó hely vagyunk!
    Name:
    Surname:
    E-mail: