DIGITÁLIS JÖVŐ KLUB

A digitális eszközök és szolgáltatások az életünk minden területén és mozzanatánál jelen vannak, legyen szó kommunikációról, oktatásról, egészségügyről, banki szolgáltatásról, energetikáról, környezetvédelemről, közlekedésről, biztonságról vagy akár szórakozásról.

Biztos Te is számos digitális eszközt használsz a napjaid során, de azt tudod, hogy mennyi minden van még, amiket használhatnál? Mire használod az okos telefonod és/vagy a tabletedet? Érdekel, hogy mennyi mindenre tudnád még használni? Kiváncsi vagy rá, hogy milyen okos eszközök vannak még azon kívül, amiket ismersz? Érdekelne, hogy milyen hasznos app-ok vannak még, amikről még nem hallottál? Tudod, hogy kell képet és videót szerkeszteni telefonon? Szeretnéd ezt megtanulni, vagy jobban csinálni? Tudod, hogy milyen a Virtuális valóság VR szemüvegen keresztül? Tudod mitől okos egy okos otthon? Tudod, hogy te is könnyen építhetsz és programozhatsz érzékelőkkel felszerelt robotot? Ki szeretnéd próbálni?
A Digitális Jövő Klubban ezekről és még sok más érdekességről tudhatsz meg többet, próbálhatsz ki, építhetsz meg és közben jó társaságban lehetsz!
Örömmel várunk Téged is minden hónap 3. szombatján az Új Nemzedék Közösségi Térben (Székesfehérvár, Kossuth u. 7.).

Kérjük előzetes jelentkezésed küldd el a digitalisjovoklub@gmail.com címre, vagy jelentkezz facebook oldalunkon: www.facebook.com/DigitalisJovoKlub/

A klub térítésmentesen látogatható.

6-7-8. osztályos diákok jelentkezését várjuk.

Szeretettel a Digitális Jövő Klub Csapata nevében:

Paulinusz Boglárka

közösségi klubvezető

Információ és jelentkezés:

Email: digitalisjovoklub@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/DigitalisJovoKlub/

 

Korábbi eseményeink